Steun de tientjesactie van Stichting Flow & Go

Steun de tientjesactie van Stichting Flow & Go

26 februari 2016


Mijn naam is Nicole van der Ouw (links op de foto) van Flow & Go. Wij zijn trainers en entrepreneurs uit Nederland die op afroep afreizen naar projecten in Afrika waar wij er toe kunnen doen. Van u vragen we €10,00 om dat te blijven doen!

Resultaten van ons werk in Townships voor community leaders en religieuze leiders en voor de staf en de studenten van de University of Free State zijn als volgt verwoord:

  • you helped us to make a difference in our own communities;
  • now we look at our challenges in a different way;
  • what a self-esteem boost;
  • it felt like a leap in the unknown;
  • you organized a massive life changing event.


Wie zijn wij en wat zijn entrepreneurs

Wij zijn zes trainers en ondernemers. Entrepreneurs zijn ondernemers die hun ondernemende kennis en kunde inzetten voor het werken aan een betere, duurzamere en humanere wereld. Het is gebleken dat ondernemers sociale- en omgevingsproblemen kunnen en zouden moeten verbeteren. Samen proberen we mensen te inspireren en anders te laten denken over hun rol en de rol van o.a. zakendoen in deze wereld. In het begin noemden ze ons gek maar nu worden we steeds vaker gezien als visionairs. Elke training of workshop komen we zoals we zijn – met creativiteit, vragen, inzichten, gulheid, kwetsbaar en met humor. We praten graag over onze grootste fouten en successen op conferenties en in onze trainingen en wat we daarvan geleerd hebben. En we nemen de tijd om onze inzichten te delen met mensen die het het hardste nodig hebben.

 

Introductie van de twee projectaanvragen van 2016

Zack Pienaar uit Windhoek NamibiëFlow and go foundationNamakau Siyanga uit Zambia

 

 

 

 

 

 

Links Zack Pienaar uit Windhoek Namibië. Rechts Namakau Siyanga uit Zambia.

Zack Pienaar werkt in de Townships  aan samenlevingen op basis van respect, in Zuid Afrika troffen we elkaar in de Township waar buurthuizen bouwde waar mensen veilig konden leren en werken aan een gemeenschap die kansen creëert. Zijn werk wordt door vele gewaardeerd waaronder door zijn vriend Desmond Tutu. Nu werkt hij in Namibië aan een nieuw project in de Townships van Windhoek.

  • Hij vraagt ons om hem daarmee te helpen met de trainingen zoals we die gaven in Zuid Afrika.

Namakau Siyanga werd afgelopen jaar entrepreneur van het jaar in Zambia.

  • Ze vraagt ons voor haar initiatief, Naleli Initiative, om 500 vrouwen met een mini krediet te trainen in Zambia. Hiervoor is op locatie voorwerk gedaan door Anne Heleen Bijl die deze groep vrouwen getraind heeft om out of the box te denken op een creatieve en inspirerende manier.

Waarom vragen we €10,00 van u

Het werk van de Flow & Go groep wordt gefinancierd door crowd funding, door een community van mensen die willen werken aan een mooiere, duurzamer en humanere wereld. Al die tientjes zorgen ervoor dat deze projecten gewoon uitgevoerd kunnen worden zonder tussenkomst van partijen.

Wilt u ook €10,00 storten dan kan dat op de bankrekening van de stichting Flow en Go: Bankrekeningnummer: NL90TRIO 0390283738  of gebruik de handige iDeal-doneerbutton hieronder:


Bent u een bedrijf en vindt u dat deze projecten passen in de mission statement van uw bedrijf:

  • dan kunt u naast geld overmaken om de projecten te ondersteunen;
  • ook de trainers van Flow & Go inhuren om hun inspirerende ervaringen te laten vertellen of om een training voor uw team van medewerkers te verzorgen;
  • het kost € 5000,00 om een training te krijgen van dit team van top trainers. Dit bedrag komt geheel ten goede van de twee projecten van 2016.

Een half uurtje gratis sparren over veranderen? Met een paar rake vragen ga je gegarandeerd anders kijken.

Vul onderstaande gegevens in, dan neem ik contact met je op om een afspraak te maken:

Aan de slag met een Angstcultuur

NU BESCHIKBAAR – download of bestel het boek en ga aan de slag met een Angstcultuur!

Klik hier!