Online training met ICM

Online training met ICM

6 mei 2020


Net als veel van mijn collega’s ben ook ik de afgelopen weken bezig geweest met het leren geven van een online training. Wat is het dan fijn om zo goed ondersteund te worden in deze omschakeling door ICM. En supertof om op die manier meer verbinding te krijgen met mijn ICM-collega’s. Niet alleen supertof omdat het leuke mensen zijn, maar zeker ook omdat je zo een enorme bron aan kunt boren van manieren hoe je zo’n online training interessant, leerzaam en vooral ook leuk en energiek kunt maken.

Want voor iedereen die mijn workshops en trainingen kent; je weet dat ik er niet van hou om alleen maar college te geven. Ik hou er vooral van om er samen actief, in beweging mee de ervaring op te zoeken. Dus ik ben er wel wat beducht voor hoe je dat ook online kunt creëren. Daar zit voor mij de grote uitdaging.

Deze vrijdag ga ik er voor het eerst mee aan de slag: dag 1 van de opleiding “Verandermanagement in 5 maanden” van ICM.

Met dank aan al hun ondersteuning zie ik het met vertrouwen tegemoet. Tegelijk ben ik benieuwd wat de deelnemers ervan gaan vinden. Meer informatie over de opleiding vind je hier: https://www.icm.nl/opleidingen-en-trainingen/leiderschap-en-management/verandermanagement-5-maanden/.

Naast de online training die ík voor ICM verzorg, bieden ze veel andere programma’s. Afgelopen weken zijn deze aangepast naar online trainingen. Zo kun je je online bij ICM blijven ontwikkelen, bijvoorbeeld wanneer je wilt leren omgaan met nieuwe situaties of je tijd nuttig wilt besteden wanneer andere werkzaamheden wegvallen. Zoals altijd mét plezier, persoonlijke aandacht en sociale interactie. Neem snel een kijkje in de virtual classroom: https://bit.ly/2Y2GJnq

Of kijk dit filmpje over hoe ICM omgaat met online trainen

https://vimeo.com/408402355.

Kortom, mocht je tijd en zin hebben in een opleiding of training, maar wil je wel graag dat het ook leuk, energiek en interactief is, dan ben je bij ICM aan het goede adres. Kijk vooral op hun site wat ze hiervoor al in de aanbieding hebben.

Bekijk hier welke dat zijn.

Een half uurtje gratis sparren over veranderen? Met een paar rake vragen ga je gegarandeerd anders kijken.

Vul onderstaande gegevens in, dan neem ik contact met je op om een afspraak te maken:

Aan de slag met een Angstcultuur

NU BESCHIKBAAR – download of bestel het boek en ga aan de slag met een Angstcultuur!

Klik hier!