Artikel in de Nommer

Artikel in de Nommer

9 april 2015


Omdat ik voor de NOM af en toe een workshop geef over verandermanagement bij Groei van je Bedrijf, hebben ze me geïnterviewd voor een artikel over dit onderwerp.

Groei van je bedrijf en verandermanagement zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. En wat de oprichter of eigenaar van een bedrijf soms vergeet, is dat hij of zij-zelf net zo goed zal moeten veranderen. Meer? Klik hier voor het artikel.

Onlangs mocht ik namens de NOM een zaal vol ondernemers meenemen in de geheimen hoe je ‘Grip op de Onderstroom’ van je organisatie krijgt. Binnen de kortste keren stonden de stoelen aan de kant en vlogen woorden als ‘angsthazen’, ‘zwartkijkers’ en ‘luchtfietsers’ je om de oren. En ontdekten ze in welke fase van verandering die mensen zich bevinden en wat je er mee moet. Ze schreven er een mooi artikel over in de NOMmer.

Creatief Verandermanagement
IMG_5007
Nicole van der Ouw

Nicole heeft als missie om veranderaars te helpen het veranderen lichter te maken. Ze heeft in haar 20 jaar werken in en met veranderprocessen in binnen en buitenland een schat aan interventies ontdekt en ontwikkeld om tot doorbraken te komen in processen van verandering die vaak zo weerbarstig gevonden worden. Nicole Verlicht Veranderen.

Over Nicole | Werkwijze | Diensten | Agenda | Opdrachtgevers | Contact

Een half uurtje gratis sparren over veranderen? Met een paar rake vragen ga je gegarandeerd anders kijken.

Vul onderstaande gegevens in, dan neem ik contact met je op om een afspraak te maken:

Aan de slag met een Angstcultuur

NU BESCHIKBAAR – download of bestel het boek en ga aan de slag met een Angstcultuur!

Klik hier!