Video: Organisatieopstellingen met een zak walnoten

Video: Organisatieopstellingen met een zak walnoten

17 april 2015


Deze interessante video geeft een inkijkje in een veel voorkomend organisatieprobleem. Vier organisaties kijken hoe één organisatie een managementprobleem weergeeft in een organisatieopstelling.

Het probleem is dat meerdere afdelingen niet meer doorontwikkelen. Het verrassende is dat je geen managers ziet maar ze wel hoort praten. Wat je wel ziet zijn walnoten (die voor allerhande elementen in de organisatie staan) en de handen van de deelnemende managers.

Samen met een coach wordt deze organisatie-puzzel op een systemische manier onderzocht. Een bijzondere zoektocht naar oplossingen die aan het licht willen komen.

 

Wil je dit zelf graag eens meemaken? Of wil je een vraagstuk onderzoeken met behulp van een opstelling? In de agenda vind je hiervoor data.

Creatief Verandermanagement
IMG_5007
Nicole van der Ouw

Nicole heeft als missie om veranderaars te helpen het veranderen lichter te maken. Ze heeft in haar 20 jaar werken in en met veranderprocessen in binnen en buitenland een schat aan interventies ontdekt en ontwikkeld om tot doorbraken te komen in processen van verandering die vaak zo weerbarstig gevonden worden. Nicole Verlicht Veranderen.

Over Nicole | Werkwijze | Diensten | Agenda | Opdrachtgevers | Contact

Een half uurtje gratis sparren over veranderen? Met een paar rake vragen ga je gegarandeerd anders kijken.

Vul onderstaande gegevens in, dan neem ik contact met je op om een afspraak te maken:

Aan de slag met een Angstcultuur

NU BESCHIKBAAR – download of bestel het boek en ga aan de slag met een Angstcultuur!

Klik hier!