Podcast: Hoe los je hardnekkige problemen in je team op?

Podcast: Hoe los je hardnekkige problemen in je team op?

27 mei 2020


De Coronatijd is (of is het alweer was?) bij uitstek een tijd om nieuwe dingen te leren. Daarom ging ik graag in op de uitnodiging van een collega om samen met haar een Podcast te maken. Mijn collega Marieke van Ginkel van Drijvende Kracht werkt veel met paarden en met de principes van kuddes om dingen rondom onderstroom duidelijk te krijgen in teams. We hebben daarmee weliswaar een andere invalshoek, maar wel een zeer overeenkomende manier van kijken. Hartstikke leuk dus om dit samen te doen.

De titel van de Podcast is ‘Hoe los je hardnekkige problemen in je team op? Leer systemisch kijken in 3 stappen’. En het kost je een half uur om drie praktisch toepasbare stappen te horen hoe je meer inzicht in de onderstroom van je team kunt krijgen. Je luistert de podcast hier: Podcast van Marieke van Ginkel in gesprek met Nicole van der Ouw

Wil je nu graag sparren over een verandering waar je mee bezig bent? Wil je meer inzicht in de onderstroom? Ik ga graag met je op zoek naar hoe je het potentieel voor beweging meer aan kunt boren. Bel of mail om een half uur van  jouw en mijn tijd in te plannen. In dit half uur luister ik naar jouw puzzels in de verandering en stel ik je een paar rake vragen waarmee je zeker anders gaat kijken. Mogelijk heb je daarna al voldoende om meer beweging in de verandering te creëren. Dit eerste half uur is op mijn kosten!

Nicole verlicht Veranderen

Een half uurtje gratis sparren over veranderen? Met een paar rake vragen ga je gegarandeerd anders kijken.

Vul onderstaande gegevens in, dan neem ik contact met je op om een afspraak te maken:

Aan de slag met een Angstcultuur

NU BESCHIKBAAR – download of bestel het boek en ga aan de slag met een Angstcultuur!

Klik hier!