Opstellingsworkshops Duurzame Vraagstukken

Opstellingsworkshops Duurzame Vraagstukken

3 maart 2022


Waarom?
Duurzaamheid is allang geen buzz-word meer. Het is een noodzakelijk pad dat ieder van ons te bewandelen heeft, willen we op langere termijn kwaliteit van leven houden. Als genoeg mensen daadwerkelijk hun steentje bijdragen thuis, op het werk en in de maatschappij, kunnen we het verschil maken.

De Sustainable Development Goals en initiatieven als ‘100 Months to Change’ dragen bij aan het creëren van momentum voor bedrijven en organisaties om hun doelen, processen, onderlinge samenwerking en acties tegen het licht te houden. Zodat zij betekenisvolle stappen met impact kunnen zetten op het gebied van duurzaamheid, klimaatadaptatie, circulaire economie of biodiversiteit en helder krijgen aan welke knoppen ze kunnen draaien.

Hiervoor zetten wij graag onze expertise en ervaring met veranderprocessen in.

Wat?
Waar wil je naar toe als het gaat om duurzamer werken? Dat is een vraag over doelen en ambities om met je bedrijf of organisatie daadwerkelijk bij te dragen aan duurzaamheid in al haar aspecten. En kun je dat omzetten in actie? Waar loop je tegen aan en wat houd je tegen? Dat is een vraag naar de onderstroom en gaat over patronen en andere minder zichtbare factoren die het bereiken van die doelen of ambities bevorderen of belemmeren.

Hoe?
Opstellingen zijn een snelle en effectieve methode om helder te krijgen wat er speelt in de onderstroom en wat een kansrijke richting, benadering of volgende stap kan zijn. Waar stokt het en hoe creëer je beweging? Of het nu gaat om vragen over koers, samenwerking, het verkennen van het krachtenveld, het testen van scenario’s of de neuzen dezelfde kant op krijgen, opstellingen maken de aangrijpingspunten voor duurzame verandering zichtbaar. Dat kan live of online. In beide gevallen maken we een veld waarin met behulp van elementen en/of representanten de dynamieken die van belang zijn, zichtbaar worden gemaakt.

Voor wie?
Deze workshops zijn voor wie werkt voor of met bedrijven, overheden, andere organisaties of maatschappelijke initiatieven en stappen wil zetten om duurzamer werken in de eigen organisatie of met andere stakeholders daadwerkelijk verder te brengen.

Wie zijn wij?
Wij, Nicole van der Ouw en Annelieke Verkerk (www.thrivingvirtualteams.com), zijn experts in verandertrajecten, systemisch werken en de ontwikkeling van potentieel. Wij ondersteunen leiders, bedrijven, overheden en andere organisaties met vraagstukken op het terrein van (o.a.) duurzaamheid, verandermanagement, samenwerking en bevrijding van potentieel. Het begeleiden van opstellingen met maatschappelijke relevantie, al dan niet ingebed in een breder verandertraject, is een van onze speerpunten.

Wanneer en waar?
De tijd van ‘veel geblaat en weinig wol’ is voorbij. Ben je nieuwsgierig en heb je een vraag die jij of jouw bedrijf/organisatie middels een opstelling zou willen verkennen? Of wil je deelnemen als representant? Kijk dan in de agenda voor mogelijke data.

 

Opgeven kan via: 0621553228 (Nicole van der Ouw) of mail naar CreatiefVerandermanagement@gmail.com.
Komen deze data je niet uit? Laat dan hier je gegevens achter, dan hou ik je op de hoogte van de planning. Bovendien ontvang je dan regelmatig tips en oefeningen om veranderen lichter te maken.

Een half uurtje gratis sparren over veranderen? Met een paar rake vragen ga je gegarandeerd anders kijken.

Vul onderstaande gegevens in, dan neem ik contact met je op om een afspraak te maken:

Aan de slag met een Angstcultuur

NU BESCHIKBAAR – download of bestel het boek en ga aan de slag met een Angstcultuur!

Klik hier!