1e Noord-Nederlandse 100 MTC Experience

1e Noord-Nederlandse 100 MTC Experience

29 mei 2022


“Wat een toffe 100 MTC Experience was dit; de eerste Experience georganiseerd door een expert van het platform! Én de eerste Noord-Nederlandse Experience.”

Expert Nicole van der Ouw: “Het was zwaar genieten om ons netwerk mee te nemen in de Experience waar Beyond Zero werd getoond. Mensen waren geraakt. Niet alleen door de film, maar ook door de jonge generatie die ons nog extra aanzette om tempo te maken met het klimaatneutraal maken van organisaties. Naast de film werd dit het meest indrukwekkend gevonden. Wil je weten wat er gezegd is? Eind van de week volgt er nog een post over.

Er werden heel concrete acties genoemd, die deze maand nog in gang gezet gaan worden, zelfs een actie die meegenomen wordt naar Libanon! Dat we daarna nog met elkaar konden borrelen en nakletsen, was de kers op de taart. Ik kijk er naar uit om met deze dierbare klanten tempo te gaan maken in de uitdagingen rond duurzaamheid.”

Door de samenwerking met Jacqueline Hofstede van Ynova Innovation Company B.V. hadden we een interessante mix in de zaal van onderwijs, overheid, zorg, IT, industrie, gebiedscoöperaties én studenten.

In Vestzaktheater de Kubus in Hoogeveen was alles uitstekend verzorgd. Een uitstekende plek voor zo’n event met film. Dat smaakte naar meer en wordt ook al in gang gezet. We maken ons op voor de tweede Noord-Nederlandse Beyond Zero Experience in de tweede helft van augustus.

Wil je hier meer over weten? Kijk dan even hier: Duurzame vraagstukken

Een half uurtje gratis sparren over veranderen? Met een paar rake vragen ga je gegarandeerd anders kijken.

Vul onderstaande gegevens in, dan neem ik contact met je op om een afspraak te maken:

Aan de slag met een Angstcultuur

NU BESCHIKBAAR – download of bestel het boek en ga aan de slag met een Angstcultuur!

Klik hier!