Drie cadeautjes van Creatief Verandermanagement!

Drie cadeautjes van Creatief Verandermanagement!

18 oktober 2016


Tien oktober, ongeveer 15 jaar geleden schreef ik me in bij de Kamer van Koophandel onder de naam Creatief Verandermanagement. Voor mij destijds de logische uitkomst van een zoektocht naar waar ik goed in ben, van geniet en daarmee wilde doen. Voor anderen werd het vaak een stoere stap gevonden.

De weg om mijn bedrijf tot bloei te brengen was een prachtige tocht met veel creativiteit, inspiratie, vallen en weer opstaan. Veel persoonlijke verandering ook. Want als ik het niet doe, wie dan wel?

Ongeveer een jaar geleden heb ik voor de tweede keer mijn bedrijf her-uitgevonden. Ook dat was weer zo’n verandering met een afwisseling van worstelingen, inzichten en zoeken hoe je concreet maakt wat je doet. Dat heeft een hele heldere focus opgeleverd: Nicole Verlicht Veranderen. En een doelgroep van ontzettend leuke en interessante mensen: namelijk mensen die sturing geven aan verandering in organisaties.

Ik wil graag het derde lustrum van mijn bedrijf inluiden door 3 cadeautjes uit te delen:

  1. Voor iedereen die dat wil een blij boekje om aantekeningen in te maken of mee te scrummen.
  2. Voor tweemaal 3 mensen een gratis plek bij een dag organisatie-opstellingen t.w.v. €75. De data zijn 20 januari 2017 of 8 juni 2017. Op 15, 22 en 29 oktober geef ik 2 plekken weg.
  3. Voor drie mensen een gratis sparringsgesprek t.w.v. €450, over de verandering waar je mee aan het puzzelen bent. Op 15, 22 en 29 oktober geef ik één sparringsgesprek weg, dat we daarna in kunnen plannen.

Laat via onderstaand formulier weten welk cadeau jij graag wilt ontvangen. Dat mogen ook alle drie zijn. Je hoort binnenkort van mij. Ontvang je graag het boekje? Vermeld dan je postadres ook in je bericht. Let op! Deze actie loopt tot en met 28 oktober 2016.

[ninja_forms id=1]

Het komende jaar ga ik mijn 10 gouden tips voor verandering uitwerken in lekkere anekdotes, handige oefeningen en mooie inzichten om veranderen te verlichten.

Ik ga vrolijk verder met genieten van mijn werk, de impact ervan (die over de jaren steeds groter geworden is) en het steeds weer ontdekken van nieuwe invalshoeken en interventies om veranderen te verlichten!

Een half uurtje gratis sparren over veranderen? Met een paar rake vragen ga je gegarandeerd anders kijken.

Vul onderstaande gegevens in, dan neem ik contact met je op om een afspraak te maken:

Aan de slag met een Angstcultuur

NU BESCHIKBAAR – download of bestel het boek en ga aan de slag met een Angstcultuur!

Klik hier!