Circulaire en duurzame verandertrajecten

Circulaire en duurzame verandertrajecten

31 januari 2022


Het is je misschien al opgevallen, maar ik richt mij meer en meer op circulaire, duurzame verandertrajecten. Ik neem je graag mee hoe deze omslag is ontstaan en vordert. Het begon allemaal toen ik de TedTalk zag van Seth Galewyrick, waarin hij zegt “there is no such thing as waste in nature”. Door die ene zin was het alsof ineens alles in mijn hoofd op een andere manier in elkaar klikte! Belachelijk logisch! En meteen was mijn verlangen geboren om mijn veranderkunde in te zetten om de circulaire economie te helpen versnellen. Alles in de natuur heeft een complexe circulaire samenhang. Wat voor het ene poep of dood is, is voor het andere weer interessante voeding. Zo kun je als bedrijven ook samenwerken! Bij onze Gebiedscoöperatie Zuidwest Drenthe ontstaan daar bijvoorbeeld al mooie samenwerkingen uit.

Nou, en dát vond ik wel uitdagend natuurlijk; aan de slag met de mind-shift naar circulair werken. Dat vraagt dezelfde kunde die ik gebruik om meer beweging in verandering te krijgen of aan de slag te gaan met onderstroom-gedoe. Dus….aan de slag!

Voor meer informatie over samenwerken met mij, stuur me een bericht!

Een half uurtje gratis sparren over veranderen? Met een paar rake vragen ga je gegarandeerd anders kijken.

Vul onderstaande gegevens in, dan neem ik contact met je op om een afspraak te maken:

Aan de slag met een Angstcultuur

NU BESCHIKBAAR – download of bestel het boek en ga aan de slag met een Angstcultuur!

Klik hier!