Changemakers 100 Months To Change NL

Changemakers 100 Months To Change NL

8 februari 2022


Binnen het 100 Months To Change netwerk werken ambassadeurs, oftewel Changemakers, nauw met elkaar samen om 1 miljoen professionals en (toekomstig) professionals te inspireren en te versterken in hun klimaatwerk. Changemakers zijn professionals met klimaatambities en daadkracht. Ook Nicole van der Ouw heeft zich hierbij als changemaker aangesloten.

“Veranderen kan sneller, en vaak ook leuker. Waar ik graag mee bezig ben is het potentieel voor meer beweging aanboren. Meer beweging, versnellen van verandering, heel noodzakelijk voor de klimaattransitie. Dat doe ik soms door te sparren met de veranderaars, soms door te versnellen en versterken wat er al voor moois gebeurt. En vaak door de onbewuste cultuurpatronen zichtbaar te maken die de verandering frustreren. Door aan de slag te gaan met die cultuurpatronen, kan ik je helpen de gewenste klimaattransitie versnellen. Dit doe ik bij voorkeur in overheid en onderwijs of in netwerken van organisaties.”

Wil je hier meer over weten, kijk dan op de website van 100 Months To Change.
Daarnaast zal Nicole zelf een Beyond Zero Experience organiseren op 12 mei 2022. Mocht je hier interesse in hebben, mail Nicole dan eventjes:

Een half uurtje gratis sparren over veranderen? Met een paar rake vragen ga je gegarandeerd anders kijken.

Vul onderstaande gegevens in, dan neem ik contact met je op om een afspraak te maken:

Aan de slag met een Angstcultuur

NU BESCHIKBAAR – download of bestel het boek en ga aan de slag met een Angstcultuur!

Klik hier!