Workshop Ons Tribale Brein en verandering

In november organiseert Gemeente Groningen de derde editie van de zeer succesvolle ‘Groningen Leert’-week. Deze week kunnen medewerkers van de gemeente – en partners van de gemeente – allerlei workshops volgen, waaronder die van mij. 

Het is inmiddels al de derde keer dat ik een workshop mag geven. Met veel plezier want er wordt nieuwsgierig en enthousiast meegedaan. De gemeente is uniek in het verdelen van een groot deel van het opleidingsbudget onder hun medewerkers, waardoor die zelf kunnen beslissen waar ze meer over willen leren.

Het thema van de workshop is  “Ons Tribale Brein en verandering”.  Nieuwsgierig naar het onderwerp? Een tijdje terug schreef ik er een blog over: “Ons Tribale Brein en de invloed ervan op verandering“.

 

Creatief Verandermanagement
IMG_5007

Nicole van der Ouw
Nicole heeft als missie om veranderaars te helpen het veranderen lichter te maken. Ze heeft in haar 20 jaar werken in en met veranderprocessen in binnen en buitenland een schat aan interventies ontdekt en ontwikkeld om tot doorbraken te komen in processen van verandering die vaak zo weerbarstig gevonden worden. Nicole Verlicht Veranderen.

Over Nicole | Werkwijze | Diensten | Agenda | Opdrachtgevers | Contact

Een half uurtje gratis sparren over veranderen? Met een paar rake vragen ga je gegarandeerd anders kijken.

Vul onderstaande gegevens in, dan neem ik contact met je op om een afspraak te maken:

Aan de slag met een Angstcultuur

NU BESCHIKBAAR – download of bestel het boek en ga aan de slag met een Angstcultuur!

Klik hier!