Proeverij Grip op de onderstroom

Proeverij Grip op de Onderstroom

Succesvol veranderen
Verandermanagement is niet meer weg te denken uit onze organisaties. Grote nieuwe markten doemen op en nieuwe technologieën hebben bestaande businessmodellen op het hakblok gelegd. Organisaties zijn zich bewust van de noodzaak voor organisatieverandering en van de belangrijke rol die cultuur daarin speelt. Ook zijn ze vaak op de hoogte van de ‘best practices’ van organisatieverandering. En toch behaalt, volgens onderzoek, 70% niet de doelen die aan de verandering gesteld waren. Wat maakt dat succesvol veranderen zo lastig is?

Invloed van de onderstroomIMG_5261
Elke verandering kenmerkt zich door een bovenstroom en een onderstroom. De bovenstroom is het rationele, geplande verandertraject en de onderstroom heeft betrekking op de gevoelens omtrent de verandering: de emoties, de weerstanden, het enthousiasme en de dynamiek in de organisatie. Het is veelal de grootste uitdaging om grip te krijgen op deze weerbarstige onderstroom. De onderstroom is er altijd en heeft grote invloed op het tempo van de verandering. 

Grip krijgen op de onderstroom

De Proeverij Grip op de Onderstroom is een korte inspirerende workshop van 2 uur, waarin we op interactieve manier twee interessante invalshoeken behandelen die jou meer begrip geven voor de onderstroom. Want grip begint bij BEgrip.Deelname kost € 65. De opbrengst van deze workshop komt ten goede aan het werk van de Flow&Go Foundation, Sociaal ondernemen zonder grenzen.

“Ik heb de workshop van Nicole als heel waardevol ervaren. Als je met veranderingsprocessen te maken hebt, kom je vroeg of laat ‘obstakels’ tegen. Nicole legt heel goed de vinger op wat er nou werkelijk aan de hand is (inderdaad die zere plek) en daarmee weet je veel beter wat je te doen staat. Dit kan zo’n proces een enorme duw de goede kant op geven. Bedankt Nicole!”Deelneemster Workshop Grip op de Onderstroom voor PermanentBeta

Eerst volgende proeverij:

Locatie in Noord Nederland.

Opgeven kan via: 0621553228 (Nicole van der Ouw) of mail naar CreatiefVerandermanagement@gmail.com.

Komen deze data je niet uit? Laat dan hier je gegevens achter, dan hou ik je op de hoogte van de planning. Bovendien ontvang je dan regelmatig tips en oefeningen om veranderen lichter te maken.

Een half uurtje gratis sparren over veranderen? Met een paar rake vragen ga je gegarandeerd anders kijken.

Vul onderstaande gegevens in, dan neem ik contact met je op om een afspraak te maken:

Aan de slag met een Angstcultuur

NU BESCHIKBAAR – download of bestel het boek en ga aan de slag met een Angstcultuur!

Klik hier!