Persoonlijke doorbraak

Fokke en Sukke doen aan coachingIeder mens heeft momenten in zijn of haar leven waar het allemaal minder goed loopt dan zou kunnen:

  • je bent leidinggevende en de veranderingen in de organisatie of markt vragen van jou een persoonlijke verandering;
  • maar ook doordat je iets meemaakt waardoor je je niet zo krachtig meer voelt als je van jezelf gewend bent. Je loopt tegen grenzen van jezelf aan of wilt graag iets doen aan die bekende valkuil;
  • of je bent veranderaar en je loopt tegen jezelf aan, waardoor de verandering niet zo soepel gaat als zou kunnen.

Sinds een aantal jaren is het aantal coachingsklanten aan het groeien.

Zelf verwonder ik me er nog steeds over dat vaak in 5 sessies de gewenste resultaten bereikt zijn.

Aanpak in stappen:

  1. Intake om helder te krijgen welk doel je nastreeft met de coaching. Dit doel wordt geconcretiseerd in gedrag, gevoel en de reactie van de omgeving.
  2. In de coaching wordt gewerkt met de vragen die op dat moment actueel zijn en helpen bij het realiseren van het afgesproken doel. Er wordt gewerkt met een afwisseling tussen interventies die helpen te versterken van vertrouwen op waar je al goed in bent; en interventies die oude valkuilen en persoonlijke belemmeringen helpen opruimen. Belemmeringen die je er van weerhouden om je doel te bereiken of die je vertragen bij het bereiken van je doel.
  3. Tussen de sessies worden opdrachten uitgevoerd die helpen om de doorbraken die in de coaching ontstaan zijn door te voeren in de praktijk.
  4. Een half jaar na de laatste sessie evalueren we.

 

Om tot de gewenste doorbraken te komen maak ik gebruik van een diversiteit aan interventies; interventies die hun oorsprong hebben in onder meer Transactionele Analyse, Scriptcirkels, Systemisch werken, het Slimme Onbewuste, Creatief Denken, Creatiespiraal. Altijd doel en resultaatgericht, zo snel als kan naar de kern.

Wil je meer weten over wat ik voor je kan betekenen, klik dan hier.

Een half uurtje gratis sparren over veranderen? Met een paar rake vragen ga je gegarandeerd anders kijken.

Vul onderstaande gegevens in, dan neem ik contact met je op om een afspraak te maken:

Aan de slag met een Angstcultuur

NU BESCHIKBAAR – download of bestel het boek en ga aan de slag met een Angstcultuur!

Klik hier!