Inzicht in de Onderstroom m.b.v. organisatieopstellingen

Inzicht in de Onderstroom m.b.v. Organisatieopstellingen

organisatieopstelling

 

Bedrijfs- of organisatieopstellingen zijn een snelle en intense manier om inzicht te krijgen in de dynamieken van een organisatiesysteem. Opstellingen laten zien wat er in de onderstroom in een bedrijf speelt, hoe de verhoudingen tussen afdelingen zijn of tussen verschillende managementlagen, hoe de verhoudingen tussen bedrijf, producten, klanten en visies liggen en vooral, wat er aan mogelijk nog niet benut potentieel in het systeem aanwezig is.

Deze dagdelen (13.30 tot 17.00 uur) zijn bedoeld om veranderaars meer inzicht te geven in waarom het gaat zoals het gaat in de organisatie en te onderzoeken welke insteek helpend kan zijn voor het verandertraject. Deelname en kennismaken met deze methode kost € 50,-. Als je jouw vraagstuk wilt laten onderzoeken kost dat €125,-. Beide exclusief arrangementskosten en BTW.

Gemeente_Groningen

“Op momenten dat ik nieuwe stappen of vraagstukken op te lossen heb, maak ik gebruik van de inzichten die ik met de opstelling gekregen heb. Wat een krachtige methodiek is dat toch! Nogmaals dank daarvoor.”

– Fransien Saalbrink – Beleidsadviseur Gemeente Groningen

Kijk in de agenda wanneer de eerst volgende opstellingsdag is.

Locatie in Noord Nederland.

Opgeven kan via: 0621553228 (Nicole van der Ouw) of mail naar CreatiefVerandermanagement@gmail.com.

Komen deze data je niet uit? Laat dan hier je gegevens achter, dan hou ik je op de hoogte van de planning. Bovendien ontvang je dan regelmatig tips en oefeningen om veranderen lichter te maken.

 

Een gesprekje over veranderen is zó geregeld:

Vul onderstaande gegevens in: