Inzicht in de Onderstroom m.b.v. organisatieopstellingen

Algemeen

 

Bedrijfs- of organisatieopstellingen zijn een snelle en intense manier om inzicht te krijgen in de dynamieken van een organisatiesysteem. Opstellingen laten zien wat er in de onderstroom in een bedrijf speelt, hoe de verhoudingen tussen afdelingen zijn of tussen verschillende managementlagen, hoe de verhoudingen tussen bedrijf, producten, klanten en visies liggen en vooral, wat er aan mogelijk nog niet benut potentieel in het systeem aanwezig is.

Deze dagdelen (13.30 tot 17.00 uur) zijn bedoeld om veranderaars meer inzicht te geven in waarom het gaat zoals het gaat in de organisatie en te onderzoeken welke insteek helpend kan zijn voor het verandertraject. Deelname en kennismaken met deze methode kost € 75,-. Als je jouw vraagstuk wilt laten onderzoeken kost dat €125,-. Beide exclusief arrangementskosten en BTW.

Gemeente_Groningen

“Op momenten dat ik nieuwe stappen of vraagstukken op te lossen heb, maak ik gebruik van de inzichten die ik met de opstelling gekregen heb. Wat een krachtige methodiek is dat toch! Nogmaals dank daarvoor.”

– Fransien Saalbrink – Beleidsadviseur Gemeente Groningen

Kijk in de agenda wanneer de eerst volgende opstellingsdag is.

Opgeven kan via: 0621553228 (Nicole van der Ouw) of mail naar CreatiefVerandermanagement@gmail.com.
Komen deze data je niet uit? Laat dan hier je gegevens achter, dan hou ik je op de hoogte van de planning. Bovendien ontvang je dan regelmatig tips en oefeningen om veranderen lichter te maken.

Opstellingworkshops Duurzame Vraagstukken

Opstellingsworkshops Duurzame Vraagstukken

Waarom?
Duurzaamheid is allang geen buzz-word meer. Het is een noodzakelijk pad dat ieder van ons te bewandelen heeft, willen we op langere termijn kwaliteit van leven houden. Als genoeg mensen daadwerkelijk hun steentje bijdragen thuis, op het werk en in de maatschappij, kunnen we het verschil maken.

De Sustainable Development Goals en initiatieven als ‘100 Months to Change’ dragen bij aan het creëren van momentum voor bedrijven en organisaties om hun doelen, processen, onderlinge samenwerking en acties tegen het licht te houden. Zodat zij betekenisvolle stappen met impact kunnen zetten op het gebied van duurzaamheid, klimaatadaptatie, circulaire economie of biodiversiteit en helder krijgen aan welke knoppen ze kunnen draaien.

Wat? Waar wil je naar toe als het gaat om duurzamer werken? Dat is een vraag over doelen en ambities om met je bedrijf of organisatie daadwerkelijk bij te dragen aan duurzaamheid in al haar aspecten. En kun je dat omzetten in actie? Waar loop je tegen aan en wat houd je tegen? Dat is een vraag naar de onderstroom en gaat over patronen en andere minder zichtbare factoren die het bereiken van die doelen of ambities bevorderen of belemmeren.

Hoe?
Opstellingen zijn een snelle en effectieve methode om helder te krijgen wat er speelt in de onderstroom en wat een kansrijke richting, benadering of volgende stap kan zijn. Waar stokt het en hoe creëer je beweging? Of het nu gaat om vragen over koers, samenwerking, het verkennen van het krachtenveld, het testen van scenario’s of de neuzen dezelfde kant op krijgen, opstellingen maken de aangrijpingspunten voor duurzame verandering zichtbaar.

Voor wie?
Deze workshops zijn voor wie werkt voor of met bedrijven, overheden, andere organisaties of maatschappelijke initiatieven en stappen wil zetten om duurzamer werken in de eigen organisatie of met andere stakeholders daadwerkelijk verder te brengen.

 

Nicole geeft deze opstellingsworkshops samen met collega Annelieke Verkerk, van www.thrivingvirtualteams.com

De tijd van ‘veel geblaat en weinig wol’ is voorbij. Ben je nieuwsgierig en heb je een vraag die jij of jouw bedrijf/organisatie middels een opstelling zou willen verkennen? Of wil je deelnemen als representant? Kijk dan in de agenda voor mogelijke data. De kosten voor deze workshop zijn € 75,00.

Opgeven kan via: 0621553228 (Nicole van der Ouw) of mail naar CreatiefVerandermanagement@gmail.com.
Komen deze data je niet uit? Laat dan hier je gegevens achter, dan hou ik je op de hoogte van de planning. Bovendien ontvang je dan regelmatig tips en oefeningen om veranderen lichter te maken.

 

Een half uurtje gratis sparren over veranderen? Met een paar rake vragen ga je gegarandeerd anders kijken.

Vul onderstaande gegevens in, dan neem ik contact met je op om een afspraak te maken:

Aan de slag met een Angstcultuur

NU BESCHIKBAAR – download of bestel het boek en ga aan de slag met een Angstcultuur!

Klik hier!