Inzicht in de Onderstroom m.b.v. organisatieopstellingen

Algemeen

 

Bedrijfs- of organisatieopstellingen zijn een snelle en intense manier om inzicht te krijgen in de dynamieken van een organisatiesysteem. Opstellingen laten zien wat er in de onderstroom in een bedrijf speelt, hoe de verhoudingen tussen afdelingen zijn of tussen verschillende managementlagen, hoe de verhoudingen tussen bedrijf, producten, klanten en visies liggen en vooral, wat er aan mogelijk nog niet benut potentieel in het systeem aanwezig is.

Deze dagdelen (13.30 tot 17.00 uur) zijn bedoeld om veranderaars meer inzicht te geven in waarom het gaat zoals het gaat in de organisatie en te onderzoeken welke insteek helpend kan zijn voor het verandertraject. Deelname en kennismaken met deze methode kost € 75,-. Als je jouw vraagstuk wilt laten onderzoeken kost dat €125,-. Beide exclusief arrangementskosten en BTW.

Gemeente_Groningen

“Op momenten dat ik nieuwe stappen of vraagstukken op te lossen heb, maak ik gebruik van de inzichten die ik met de opstelling gekregen heb. Wat een krachtige methodiek is dat toch! Nogmaals dank daarvoor.”

– Fransien Saalbrink – Beleidsadviseur Gemeente Groningen

Kijk in de agenda wanneer de eerst volgende opstellingsdag is.

Opgeven kan via: 0621553228 (Nicole van der Ouw) of mail naar CreatiefVerandermanagement@gmail.com.
Komen deze data je niet uit? Laat dan hier je gegevens achter, dan hou ik je op de hoogte van de planning. Bovendien ontvang je dan regelmatig tips en oefeningen om veranderen lichter te maken.

Werkplaats ecosysteemopstelling met focus op financiering

Opstellingsworkshops Duurzame Vraagstukken

Wij weten intussen allemaal dat het duurzamer moet, circulairder, regeneratiever.

Vele pioniers en veranderaars geven hier al vorm aan. Vele organisaties ook, inclusief het implementeren van bedrijfsmodellen van de toekomst.

Die pioniers lopen vaak tegen belemmeringen aan of ervaren remmen op hun ontwikkeling. Dit kan voor een deel in de organisatie zelf zitten. Hoe ga je van start-up naar scale-up bijvoorbeeld. Ook in het ecosysteem er omheen (klanten, leveranciers, supporters, financiers enz.) kunnen dynamieken spelen.

In deze Systemische Werkplaatsen (ja, er komen er meer)  willen wij onderzoeken welke principes werkzaam zijn in het veld van de transitie naar duurzaam, circulair en regeneratief. Om deze pioniers en organisaties de nodige versnelling te gunnen. Om er zelf van te leren. Om als veld rond deze transitie te leren. 

Het eerste onderwerp is: financiering

Wat helpt om dat te krijgen? Wat gebeurt er systemisch als je financiering weet te krijgen? 

Je kunt je opgeven als je als organisatie met deze belemmering stoeit. Of als je, net als wij, nieuwsgierig bent om op systemische manier te onderzoeken wat werkingsmechanismen zijn in deze gewenste transitie.

Zo leren we aan de hand van concrete cases in concrete ecosystemen over het veld als geheel.

Nicole geeft deze opstellingsworkshops samen met collega Annelieke Verkerk, van www.thrivingvirtualteams.com

Opgeven kan via: 0621553228 (Nicole van der Ouw) of mail naar CreatiefVerandermanagement@gmail.com.
Komen deze data je niet uit? Laat dan hier je gegevens achter, dan hou ik je op de hoogte van de planning. Bovendien ontvang je dan regelmatig tips en oefeningen om veranderen lichter te maken.

 

Een half uurtje gratis sparren over veranderen? Met een paar rake vragen ga je gegarandeerd anders kijken.

Vul onderstaande gegevens in, dan neem ik contact met je op om een afspraak te maken:

Aan de slag met een Angstcultuur

NU BESCHIKBAAR – download of bestel het boek en ga aan de slag met een Angstcultuur!

Klik hier!